Ονομάζομαι Αντώνης Δρακουλαράκος.
Είμαι επαγγελματίας μάγειρας με αγαπημένη πρώτη ύλη το ψάρι.
Για τους μήνες Ιούλιο-Αύγουστο-Σεπτέμβριο του 2014 ζω στο Τόκιο ώστε να εξειδικευτώ στην υψηλή αλλά και λαϊκή τέχνη του σούσι.
Μετά θα ανοίξω τη δικιά μου δουλειά στην Ελλάδα, ένα μικρό και προσιτό σουσάδικο.
Σε αυτό το site μοιράζομαι σκέψεις, γνώσεις κι εντυπώσεις.
Τα social media που χρησιμοποιώ για προσωπική χρήση είναι: Twitter & Instagram.
Η σελίδα του Sushimou στο Facebook.
Irasshaimase! (καλώς ήλθατε)